Youtube

Youtube
Βρείτε το κανάλι μας στην ψηφιακή πλατφόρμα youtube.

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Βάσου Φτωχόπουλου:ΕΟΚΑ και Δρουσιώτης


eoka
του Βάσου Φτωχόπουλου από το προσωπικό του ιστολόγιο
Τώρα που δεν χωράει πια καμία αμφιβολία για το ποιοι είναι οι προδότες σ’ αυτόν τον τόπο, ας θυμηθούμε ξανά το πρώτο μεγάλο σκάνδαλο της κυβέρνησης Αναστασιάδη, που δεν είναι καθόλου άσχετο με την κατάρρευση της οικονομίας μας. Η κατάρρευση της οικονομίας μας αποτελεί το πρώτο στάδιο για τη συνθηκολόγησή μας και την κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, διαμέσου ενός νέου σχεδίου Ανάν, το οποίο θα φτάσει σε μας πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι όλοι περιμέναμε. Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε και ό,τι δεν κατάφεραν οι ναινέκοι το 2004, θα προσπαθήσουν να το καταφέρουν τώρα με την πτώχευσή μας. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι όσοι βγήκαν να υπερασπιστούν τώρα τον Αναστασιάδη ήταν οι τότε ένθερμοι υποστηρικτές του σχεδίου Ανάν. Δεν είναι τυχαίος ούτε ο διορισμός των Χαραλάμπους και Δρουσιώτη στο γραφείο τύπου του Προεδρικού. Ο πολύ βλαξ και νάρκισσος Στυλιανίδης τους διόρισε εκεί, διότι ξέρει πως τώρα θα χρειαστεί ανθρώπους καλά εκπαιδευμένους και στην προπαγάνδα και στην κατασυκοφάντηση των δικαιωμάτων του λαού μας. Δεν είναι τυχαία και η ματαίωση της γιορτής της 1ης Απριλίου με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης. Ωσάν και δεν μπορούσε να γίνει μια λιτή εκδήλωση ή ωσάν να μην μπορούσε την εκδήλωση να τη χρηματοδοτήσει ο κόσμος που συρρέει στο γήπεδο κάθε χρόνο. Ο Μακάριος Δρουσιώτης τώρα δικαιώνεται. Για πρώτη φορά στην ιστορία μας ΔΕΝ θα γιορτάσουμε την ένδοξη ΕΟΚΑ και μάλιστα επί Προεδρίας του «εθνικόφρωνα» Αναστασιάδη. Οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ, αυτοί που μας παρότρυναν με δηλώσεις τους να ψηφίσουμε Αναστασιάδη, ο οποίος έβαλε κυβερνητικό εκπρόσωπό του έναν ναινέκο και ο οποίος με τη σειρά του διόρισε τον κατεξοχήν πολέμιο της ΕΟΚΑ, Μακάριο Δρουσιώτη, στο Προεδρικό, αντί να ζητούν τις παραιτήσεις και του Αναστασιάδη και του Στυλιανίδη και κυρίως  του Δρουσιώτη, τώρα ματαιώνουν την καθιερωμένη γιορτή της ΕΟΚΑ. Αν μη τι άλλο η γιορτή έπρεπε να γίνει για να δώσουμε ξανά ΟΛΟΙ τον όρκο πως αυτήν την πατρίδα θα τη σώσουμε ξανά, να πάρει κουράγιο ο κόσμος και να ξαναθυμηθεί ότι μόνο με αγώνες αποκτούν οι λαοί τη λευτεριά τους.
Είναι γνωστό ότι στις γιορτές της 25ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου οι πολιτικοί του ΔΗΣΥ φόρεσαν και θα φορέσουν τις φουστανέλες τους και θα πάρουν σβάρνα τα χωριά να καθησυχάσουν τους πολύ εκνευρισμένους οπαδούς τους, οι οποίοι με την πρώτη εβδομάδα της διακυβέρνησης Αναστασιάδη ένιωσαν στο πετσί τους και στην τσέπη τους την ανικανότητα και τις μειωμένες αντιστάσεις έναντι των εχθρών μας όλου του κυβερνητικού φάσματος. Αυτές τις μέρες που θυμόμαστε τις θυσίες των προγόνων μας ας τις χρησιμοποιήσουμε κι εμείς, ξεσκεπάζοντας τους επετειακούς φουστανελάδες, ζητώντας την άμεση παραίτηση και του Δρουσιώτη και του Στυλιανίδη. Αν οι υποτακτικοί του Αναστασιάδη, δηλαδή όλοι οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ που τον βοήθησαν να βγει στην εξουσία, ΔΕΝ καταφέρουν ή δεν θέλουν να παραιτήσουν τον Δρουσιώτη, τότε ας παραιτηθούν οι ίδιοι. Υπάρχουν άλλοι αγωνιστές που δεν έχουν κατεβάσει ακόμη τα βρακιά.
Τη Δευτέρα ΟΛΟΙ πρέπει να πάμε στο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ με ελληνικές σημαίες και έξω από το γήπεδο, όσοι και αν είμαστε, ας καταθέσουμε ένα στεφάνι για τους ήρωές μας, ας πούμε μερικά τραγούδια της ΕΟΚΑ και τον Εθνικό μας Ύμνο, έτσι για να μην αφήσουμε αυτήν την επέτειο να την ξεφτιλίζει ένας Μακάριος Δρουσιώτης και ένα τσούρμο προδότες «φουστανελάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου