Youtube

Youtube
Βρείτε το κανάλι μας στην ψηφιακή πλατφόρμα youtube.

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Β.Φτωχόπουλου : Το κούρεμα των Κωλοελλήνων

Το κούρεμα στις κυπριακές καταθέσεις από την γερμανοκρατούμενη Ευρώπη, αποτελεί επίθεση στον πιο δραστήριο τομέα της κυπριακής οικονομίας, δηλαδή στην ίδια την Κύπρο. Δεν πειθαρχεί σε κανενός είδους οικονομική λογική, παρά μόνο στην μεταβολή της Κύπρου σε αποικία. Προφανώς πέρα από την γεωπολιτική της σημασία, οι υδρογονάνθρακες είναι ένας λόγος που οδηγεί στο κούρεμα της κυπριακής ανεξαρτησίας. Όμως τα χειρότερα είναι μπροστά μας. Ο Αναστασιάδης σχεδιάζει νέα τετραμερή (Ελλάδα, Κύπρος, Τουρκία,Τ/Κ), όπου θα επανέλθει το σχέδιο Ανάν, με στόχο και την τυπική κατάργηση του κυπριακού κράτους. Όμως αυτοί που υπέγραψαν τα μνημόνια στην Ελλάδα και στην Κύπρο, το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων και των κυπριακών καταθέσεων να είναι σίγουροι ότι η ιστορία θα τους γράψει με μαύρα γράμματα.  

Το Κούρεμα των Κωλοελλήνων


1
«Μελαμψές φυλέςκοντοπόδαρες,Σειλινοί του κράτουςπου ξερνάει και να `τους,τσιφτετέλληνεςμε γονείς ληστέςτων συντρόφων τους θύτεςγια αμνηστία αλήτεςτώρα διοικητές.Κράτος ασυστόλωνκαι πεσμένων κώλωνκωλοέλληνες. 
Η χάρτα αυτού του κράτους κρύβει απάτηπου φτάνει στον γνωστό άγριο ρωμιόστο ντάτσουν μιας φυλής που ζει φευγάτηαπ’ ό,τι Ελληνικό στον κόσμο αυτό.»
του Βάσου Φτωχόπουλου από το προσωπικό του ιστολόγιο
Ο μέγας Σαββόπουλος μέσα σε λίγες γραμμές ευφυέστατα αναλύει τον μάταιο ελληνικό μας κόσμο. Ρίχνει αυγά στον τοίχο, κανείς δεν ακούει ούτε καν πια στην Βόρειο Ήπειρο (εξολοθρεύσαμε τους βορειοηπειρώτες) ούτε στην Κύπρο. Κουρέψαμε αντί την κεφαλή μας, τον νουν μας. Τώρα όλοι οι Έλληνες καλούμαστε να αποφύγουμε άλλες εθνικές τραγωδίες. Δεν πρέπει να σπάσει ούτε μια ελληνική μύτη. Με μαχητικότητα και σθένος και κουράγιο να αντιμετωπίσουμε το δεξιό ΑΚΕΛ του συναγερμού και να το αναγκάσουμε να φύγει τώρα πριν τελειώσει η θητεία του. Αν ο Χριστόφιας έκανε 5 χρόνια για να μας καταστρέψει και να μας ξεφτιλίσει, ο νέος Χριστόφιας θα τα καταφέρει πολύ πιο γρήγορα. Ο λαός βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη θέση. Είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση χωρίς να αντιλαμβανόμαστε ότι στους πολέμους υπάρχουν θύματα. Εμείς θα είμαστε τα θύματα εκτός εάν αντισταθούμε, εάν ξεπεράσουμε τον κακό μας εαυτό και από κωλοελληνες μεταλλαχτούμε σε Έλληνες. Τίποτα άλλο δεν χρειάζεται. Να κατανοήσουμε ότι οι νεοναζί οι νεοβρετανοι και οι νεοσυναγερμικοι θα πάψουν να μας πατούν στο λαιμό μόνο αν τους αντισταθούμε. Όχι με χάπενινγκ και φουσκωμένα μπαλόνια, αλλά με τον τρόπο που τους αντιμετωπίσαμε το 1940 το 1955 και το 2004. Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία και μιαν οκκάν αρτζίθκια που λέει κι ο ποιητής.
Ο συναγερμός άρχισε να δείχνει τα σάπια και βρώμικα δόντια του. Δεν πέρασε ένας μηνάς από τότε που πήρε την εξουσία και άρχισε τα δαγκώματα. Μόνο οι τυφλοί και οι συνειδητοί προδότες της αγγλολάγνας ελίτ δεν βλέπουν που μας οδηγεί ο Αναστασιάδης, ο άνθρωπος που τάχατες δεν θα δεχόταν κανένα κούρεμα και θα νοικοκύρευε τα οικονομικά μας και διάφορες τέτοιες άλλες αρλούμπες.
Τώρα θα δούμε ποιοι θα σταθούν διπλά στον λαό και ποιοι ξανά θα τον παραπλανήσουν. Δεν έχουμε αυταπάτες. Εμείς αυτόνομα και προσεκτικά θα σταθούμε εμπόδιο στους ξένους και ντόπιους νεοναζί. Τάγματα εφόδου αυτοί ξυπόλητα τάγματα εμείς. Ε όχι και εντελώς ξυπόλυτα κάτι έχει αλλάξει από το 1940 κατι εχουμε μάθει κι εμείς.
«Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβήγια να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλήΘέλει νεκροί χιλιάδες να ‘ναι στους τροχούςΘέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους.»
Η άνοιξη είναι εδώ, οι νεκροί μας είναι συνεχώς στους τροχούς και τώρα η σειρά μας να δώσουμε το αίμα μας. Αν το έγραψε η μοίρα να βρούμε τον πρωτομάστορα μας απ’ αυτούς που κρατούσαν ελληνικές σημαίες δεν θα είναι η πρώτη φορά. Συνηθισμένοι οι ενωτικοί από τέτοια. Αδέλφια στους δρόμους. Αδέλφια ξανά έξω απ’ το Προεδρικό. Αδέλφια έξω από την γερμανική Πρεσβεία. Αδέλφια εάν είναι να φύγουμε από την ευρωπαϊκή ένωση και το ευρώ για να παραμείνουμε Έλληνες και αφέντες του τόπου μας, πολύ μα πολύ μικρό το κακό. Τα οποιαδήποτε χρέη μας τα ξεπληρώνουμε πουλώντας όλα τα υπάρχοντα μας και όλες τις περιουσίες μας με το χαμόγελο στα χείλη, ω σκατάες.

1 σχόλιο: